Termeni si conditii

 1. Introducere

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza site-ul www.expertchim.ro (denumit in continuare Serviciu) indiferent de modul de distribuire, transmitere sau publicare, oferit de S.C Expert Chim Consum S.R.L, cu sediul in Cumpana , Strada Prelungirea Macului, Nr 7, Cod Fiscal RO26563911, Inmatriculat la O.R.C cu nr: J13/304/2010 in calitate de proprietar, subsidiari si/sau afiliati (denumiti in continuare “noi”, “noua” sau “al nostru”) care au legatura cu acest Acord de Termeni si Conditii, document legal care se adreseaza tuturor celor care acceseaza, viziteaza si/sau folosesc acest Serviciu, fie ca indivizi, fie ca reprezentanti ai unui organism juridic, incluzandu-va pe dumneavoastra, personalitati juridicie sau motoare de cautare digitale de orice fel care culeg, indexeaza, aduna, extrag informatii digitale printr-un proces automat, manual sau de orice alt fel (denumiti in continuare “tu”, “voi” sau “al tau”).

Cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Puteti accesa in orice moment sectiunea Termeni si Conditii aflata in josul paginii Acasa a site-ului. Prin accesarea, vizitarea si/sau folosirea acestui Serviciu va dati acordul asupra Termenilor si Coditiilor, incluzand fara limitare alte mentiuni asupra oricarui aspect al Serviciului. In conditiile in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezente nu veti mai accesa, vizita si/sau folosi acest Serviciu.

Termenii si Conditiile pot suferi modificari la anumite intervale de timp (fara un anunt prealabil); data celei mai recente modificari va fi mentionata in aceasta pagina, de aceea este necesara o verificare periodica. Accesarea in continuare a acestui Serviciu constituie acceptul dumneavoastra asupra oricarei modificari sau revizuiri a Termenilor si Conditiilor. Incalcarea, violarea sau nerespectarea regulilor, restrictiilor, limitarilor, termenilor si/sau conditiilor care se aplica acestui Serviciu, fie ca sunt mentionate in Acordul de Termeni si Conditii, postate in diferite sectiuni ale Serviciului sau comunicate utilizatorilor, atrage dupa sine incetarea, suspendarea si/sau restrictionarea, cu sau fara notificare, a contului/profilului, a capacitatii de accesare a Serviciului, incluzand fara limitare alte obligatii precizate mai jos, pe langa alte masuri. In plus, putem taia, restrictiona sau refuza sa va oferim pe viitor dreptul de a accesa, vizita sau/si folosi acest Serviciu. Pe langa alte actiuni, ne rezervam dreptul de a lua orice masura tehnica, legala si/sau alte actiuni pe care le consideram necesare sau/si potrivite, cu sau fara o notificare prealabila, pentru a preveni incalcarile, pentru a impune prezentul Acord de Termeni si Conditii si pentru a remedia incalcarile deja existente. Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca avem dreptul la o interdictie fara a posta un acord de stopare sau prevenire a incalcarii sau violarii obligatiilor dumneavoastra sub incindenta Acordului de Termeni si Conditii.

In cazul unei discrepante intre Termenii si Conditii sau intre oricare reguli, restrictii, limitari, termeni si/sau conditii care pot fi postate in anumite sectiuni ale Serviciului sau comunicate utilizatorilor Serviciului prin alte mijloace, noi vom avea libertatea de a stabili care reguli, restrictii, limitari, termeni si/sau conditii vor prima, iar dumneavoastra veti renunta la orice drept de a recuza sau contesta o astfel de hotarare.

Printre alte lucruri, Acordul de Termeni si Conditii reglementeaza toate textele, articolele, fotografiile, imaginile, graficele, ilustratiile, creatiile, materialele scrise, clipurile video, muzica, podcast-urile, tonurile de apel, jocurile, marcile inregistrate, numele inregistrate, marcile de servicii si alte simboluri ale marcii, modele, planuri, programe, coduri de surse si obiecte, algoritmi, date, statistici, analize, formule, indexuri, certificate de inregistrare, registrele sau alte tipuri de continut, informatii si materiale (denumite in continuare “Continut”) disponibile prin intermediul Serviciului, fie ele postate, incarcate, trimise sau oferite prin orice mijloace de catre firma noastra, licentiatori, vanzatori si/sau prestatori de servicii sau de catre dumneavoastra si/sau alti utilizatori sau terti, incluzand chiar si Continutul incarcat manual sau marcat de catre dumneavoastra sau alti utilizatori.

 

 1. Monitorizare si Plangeri importiva altor utilizatori
 2. Monitorizare
 3. Incercam sa oferim o experinta online placuta utilizatorilor nostri, de aceea mintorizam activitatea pe acest site, incluzand zonele sociale, comunitatile si discutiile publice, galeriile foto si video, forumurile, chat-urile, blog-urile, cautarile de orice fel si mica publicitate, si supraveghem respectarea Termenilor si Conditiilor. Drept care, trebuie sa fiti de acord in mod specific cu aceasta monitorizare. Cu toate acestea, nu garantam in niciun fel ca: (1) Serviciul sau o anume parte a acestuia va fi monitorizata pentru utilizare corecta sau inacceptabila, (2) declaratiile de fapt false vor fi certificate sau (3) ca vom luat orice masura specifica in cazul contestarii respectarii sau nerespectarii Termenilor si Conditiilor. Nu pre-vizualizam Continutul inainte de a fi postat, incarcat, transmis sau furnizat prin orice alta metoda pe site-ul nostru de catre utilizatori, astfel va puteti face raspunzatori pentru continutul doctrinar, ofensiv si/sau neadecvat, inclusiv continutul care violeaza Termenii si Conditiile.

 

 1. Plangeri impotriva altor utilizatorii
 2. Nu uitati ca prin utilizarea zonelor publice ale Serviciului va puteti expune Continutului doctrinar, ofensiv si/sau neadecvat, inclusiv continutului care violeaza Termenii si Conditiile, insa nu tot acest fel de Continut este pasibil de actiune judiciara. Va cerem sa nu folositi Serviciul sau sa lansati plangeri importiva altor utilizatori pentru a va facilita disputele personale. Daca aveti o plangere legitima la adresa unui alt utilizator, va rugam sa actionati dupa cum urmeaza:

– Hartuire: daca aveti motive sa credeti ca o alta persoana foloseste acest Serviciu intr-un mod care va aduce prejudicii (ex: pentru a va imita, urmari, intimida, ameninta sau hartui) va sfatuim sa contactati de urgenta autoritatile competente.

– Plangeri legate de dreptul de autor: daca aveti motive sa credeti ca un anume Continut care va apartine a fost copiat sau/si este accesibil pe acest site intr-un mod care constituie incalcarea Drepturilor de Autor sau Serviciul contine link-uri sau referinte catre alte site-uri, aplicatii sau servicii cu continut care incalca Drepturile de Autor ne puteti notifica dupa cum este descris in sectiunea “Plangeri legate de incalcarea Dreptului de Autor”.

– Criminalitate online: daca aveti motive sa credeti ca sunteti victima criminalitatii pe Internet, cum ar fi: furt de identitate, frauda, contrafacere, actiuni de hacking, este necesar sa va adresati de urgenta autoritatilor competente.

 1. IMPORTANT: ORICE FEL DE ACUZATIE FALSA LEGATA DE COMITEREA UNEI CRIME, A UNUI FAPT NEADECVAT SAU A VIOLARII TERMENILOR SI CONDITIILOR POATE REPREZENTA O VIOLARE A CODULUI CIVIL SAU PENAL SAU VA POATE EXPUNE LA PLATA DAUNELOR (INCLUSIV COSTURI DE JUDECATA).

III. Inregistrarea si crearea contului/profilului

 1. Informatiile cu caracter personal
 2. Va putem cere sa va inregistrati pentru a putea utiliza anumite produse si/sau servicii, pentru a face comenzi sau sa va creati un cont/profil pentru a accesa, vizita si/sau pentru a folosi anumite segmente ale Serviciului sau intreg Serviciul, caz in care vi se va oferi sau veti putea alege dumneavoastra o parola si un nume de utilizator si, daca este cazul, sa furnizati numarul unui card de credit sau debit sau alte informatii pentru efectuarea platii, precum si numar/e de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu si alte informatii cu caracter personal. Va pot fi cerute si alte informatii, precum: varsta, sex, imagine de avatar sau numarul de mobil. In plus, va putem cere sa ne trimiteti aceste informatii prin intermediul serviciilor de mesagerie (e-mail, SMS, MMS, etc.). Toate aceste informatii cu caracter personal vor fi denumite “Informatii de Inregistrare” in prezentul Acord de Termeni si Conditii. Vom folosi si vom imparti aceste Informatii de Inregistrare conform Politicii de Confidentialitate.
 3. Sunteti de acord si garantati ca toate Informatiile de Inregistrare inscrise de dumneavoastra sunt adevarate, precise, complete, actualizate si va apartin in totalitate. Nu veti pretinde ca sunteti o alta persoana atunci cand va veti inregistra si/sau veti crea un cont/profil in cadrul acestui Serviciu. Daca una dintre informatiile de inregistrate se schimba trebuie sa o actualizati cat mai curand posibil folosind mecanismele oferite in acest sens de catre Serviciul nostru, daca sunt disponibile. Daca un astfel de mecanism nu este diponibil va rugam sa ne contactati dupa cum este specificat in sectiunea Politica de Confidentialitate. NU VOM AVEA NICIO RASPUNDE PENTRU CAZUL IN CARE DUMNEAVOASTRA VETI ESUA IN MENTINEREA INFORMATIILOR DE INREGISTRARE PRECISE, COMPLETE SI ACTUALIZATE, INCLUZAND FARA LIMITARI IMPOSIBILITATEA DE A PRIMI INFORMATII IMPORTANTE. NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU VERIFICAREA INFORMATIILOR DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE.
 4. Ne rezervam dreptul ca in orice moment, cu sau fara notificare, sa stergem, sa cerem o schimbare sau sa reintram in posesia unei parole sau a unui nume de utilizator care v-a fost acordat dumneavoastra, a oricarui avatar pe care il folositi sau a altor informatii de inregistrare sau, prin alte mijloace, sa schimbam modul de acces pentru anumite sectoare ale Serviciului sau chiar pentru intreg Serviciul.
 5. Veti fi singurul responsabil pentru mentinerea confidentialitatii informatiilor de inregistrare. Nu trebuie sa permiteti sau sa autorizati pe altcineva sa va acceseze si/sau sa va foloseasca informatiile de inregistrare. Nu trebuie sa sub-licentiati, transferati, vindeti, inchiriati sau sa atribuiti informatiile de inregistrare persoanelor terte fara acordul nostru scris. Orice incercare de a face unul dintre lucrurile mentionate mai sus va fi declarata nula si va fi considerata o incalcare a Termenilor si Conditiilor.

 

 1. Sunteti singurul responsabil pentru accesul sau vizitarea, folosirea sau activitatea pe profilului/contului dumneavoastra incluzand fara limitare folosirea contului/profilului de catre orice persoana care utilizeaza informatiile de inregistrare, cu sau fara autorizare, sau care are acces la computer-ul, telefonul sau alte dispozitive ale dumneavoastra. Ati luat la cunostinta, sunteti de acord si ne-ati autorizat sa putem procesa toate tranzactiile, incluzand fara limitari comenzile sau inregistrarile pentru marfuri aditionale, produse si/sau servicii, incluzand fara limitare Continut, care sunt initiate de noi pentru informatiile de inregistrare.
 2. Daca aveti motive sa credeti ca profilul/contul dumneavoastra nu mai este sigur (de exemplu, in cazul pierderii, furtului, divulgarii sau folosirii neautorizate a informatiilor de inregistrare), trebuie sa schimbati urgent informatiile afectate folosind mecanismul de inregistrare disponibil pe site si/sau sa inchideti contul/profilul. Daca Serviciul nu dispune de niciun mecanism de inregistrare va rugam sa ne anuntati conform instructiunilor din sectiunea Politica de Confidentialitate.

 

 1. Taxe si Plati
 2. Noi putem percepe taxe pentru marfuri, produse si/sau servicii, incluzand fara limitare Continutul, ofertele de vanzari, inchirieri sau licitatii desfasurate prin intermediul acestui Serviciu si/sau pentru accesul in anumite segmente ale Serviciului sau pe intreg Serviciul. Dumneavoastra sunteti de acord sa achitati toate platile si taxele, incluzand taxele aplicabile si penalizarile rezultate in urma activitatii dumneavoastra in cadrul Serviciului nostru si/sau prin intermediul contului/profilului dumneavoastra, calculate conform valorilor aferente perioadei de facturare in care taxele au fost impuse (taxele, platile si penalizarile vor fi denumite generic “Taxe”). Doar daca nu a fost specificat pe site, taxele vor fi percepute in Lei. Noi ne rezervam dreptul de a schimba valoarea sau modul de deducere a taxelor si/sau instituirea unor noi taxe, modificarile avand efect dupa publicarea lor prin intermediul Serviciului.
 3. Daca introduceti numarul unui card de credit sau debit sau alte informatii necesare platii dupa inregistrare, in momentul comenzii sau in alt mod, ne autorizati sa retinem acea informatie si sa incasam toate taxele dupa acea metoda de plata.
 4. Putem percepe taxe in avans si pe baza unor criterii zilnice, lunare, anuale, forfetare sau in alte baze. Taxele pentru anumite marfuri, produse si/sau servicii, incluzand fara limitare Continutul, pot fi incluse pe factura de telefonie mobila. Putem, in baza propriei hotarari, sa percepem taxe individuale pentru metoda de plata desemnata de dumneavoastra sau putem alege sa totalizam taxele unor comenzi sau ale tuturor comenzilor dumneavoastra. Toate taxele trebuie achitate prompt si sunt nereturnabile. Trebuie sa ne anuntati despre toate problemele sau discrepantele de facturare in maxim treizeci (30) de zile de la aparitia lor in situatia de plata, altfel veti renunta la orice drept de a notifica o astfel de problema sau discrepanta.
 5. Daca taxele nu pot fi incasate prin metoda desemnata de dumneavoastra, facturile se intorc la noi din anumite motive sau banii revin la dumneavoastra, ne rezervam dreptul, pe langa alte masuri, sa: (i) cerem plata urgenta a tuturor taxelor pe care dumneavoastra ni le datorati; (ii) fixam o taxa de intaziere de 1,5 procente sau plata celei mai mari sume prevazute de lege, indiferent de valoarea minima; (iii) lua toate masurilor prevazute de lege pentru colectarea Taxelor pe care ni le datorati, dumneavoastra urmand sa fiti responsabili pentru plata tuturor cheltuielilor rezultate din acest demers, incluzand aici taxele de colectare, cheltuielile judecatoresti si taxele pentru avocati; (iv) percepem astfel de Taxe tuturor celorlalte metode de plata inregistrate la noi; (v) incetam, suspendam si/sau restrictionam contul/profilul dumneavoastra, abilitatea de accesare, vizitare si folosire a acestui Serviciu ori a unui segment al sau si/sau a acestor Termeni si Conditii, incluzand fara limitare orice obligatii sepecificate aici.
 6. Sunteti responsabil pentru procurarea si mentinerea in stare buna a tuturor echipamentelor, componentelor de calculator, programelor, telefonului, telefonului mobil, dispozitivului Wireless, a Internetului si a altor servicii si dispozitive necesare accesarii, vizitarii si folosirii Serviciului. Daca accesezi Serviciul nostru prin intermediul telefonului mobil, iti pot fi percepute taxe pentru pachetul de date, serviciul text sau alte servicii de comunicare.
 7. Limitarea responsabilitatii
 8. Cata vreme sunteti liber sa discutati subiecte de interes personal in cadrul Serviciului, iar acest Serviciu poate include continut general din domeniul medical, sanatate, taxe, drept sau finante, nu trebuie sa va bazati pe Serviciul nostru pentru sfaturi individuale si aprofundate din aceste domenii. In acest sens, va sfatuim sa consultati un specialist. Veti fi singurul responasabil pentru evaluarea meritelor si/sau a riscurilor asociate cu folosirea Continutului obtinut prin intermediul acestui Serviciu inainte de a lua orice decizie pe baza acestui Continut.
 9. CONTINUTUL DISPONIBIL PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SERVICIU NU ESTE IN NICIUN CAZ FACUT CU URAMTOARELE INTENTII SI NU VA FI INTERPRETAT CA: (A) ALCATUIND UN SFAT PROFESIONIST DIN DOMENIUL MEDICAL, SANATATE, DREPT, TAXE SAU FINANTE, (B) RECOMANDAND, APROBAND SAU OFERIND SFATURI CU PRIVIRE LA ANUMITE INSTRUMENTE FINANCIARE SAU STRATEGII DE INVESTITII SAU (C) DIAGNOSTICAND SAU TRATAND PROBLEME MEDICALE. INTOTDEAUNA CAUTATI SFATUL UNEI PERSOANE CALIFICATE IN DOMENIU. DE EXEMPLU, CERE SFATUL UNUI MEDIC INAINTE DE A INCEPE O DIETA SAU INTREABA DOCTORUL CU PRIVIRE LA O ANUME PROBLEMA MEDICALA. NOI NU NE ASUMAM RESPONSABILITATEA LEGAT DE CONTINUTUL ACESTUI SITE.
 10. Reguli de utilizare
 11. Folosirea Serviciului
 12. Acest Serviciu nu se adreseaza utilizatorilor cu varsta sub 18 ani si nu colectam cu buna stiinta informatii personale de la utilizatori cu varsta sub 18 ani. Astfel de utilizatori nu au dreptul sa se inregistreze in cadrul Serviciului nostru, iar colectarea datelor personale de la astfel de utilizatori este strict interzisa, la fel si accesare anumitor segmente ale Serviciului unde este necesara inregistrarea, precum: comunitatea si zonele de discutii publice, galeriile foto si video, forumurile, chat-urile, blog-urile, mica publicitate si alte astfel de sectiuni.
 13. Trebuie sa te asiguri ca niciun echipament, componenta de calculator, programe, produse si/sau servicii pe care le folosesti pentru a accesa, vizita si/sau folosi acest Serviciu nu perturba activitatea Serviciului sau impiedica accesul, vizitarea si/sau utilizarea Serviciului de catre alti utilizatori. Daca exista una dintre aceste situatii, ne rezervam dreptul de a deconecta de la acest Serviciu, cu sau fara notificare, orice echipament, program, produs si/sau serviciu care perturba activitatea noastra, Serviciul sau Continutul.
 14. Daca ne furnizati numarul de telefon mobil sau alt dispozitiv sau noi identificam dispozitivul pe care il folositi, sunteti de acord si garantati ca acel dispozitiv este inregistrat pe numele dumneavoastra si se afla in posesia dumneavoastra sau ca aveti permisiune de utilizare din partea posesorului dispozitivului.
 15. Numai daca nu este specificat in alt fel, acest Serviciu poate fi folosit doar in scop personal, non-comercial. Sunteti unicul responsabil cu privire la modul de utilizare a Serviciului de catre dumneavoastra si de catre persoanele autorizate de dumneavoastra sa va foloseasca contul/profilul, calculatorul, telefonul mobil sau alt dispozitiv de pe care poate fi accesat Serviciul.
 16. Ati luat la cunostinta faptul ca nu analizam si nu aprobam in mod necesar Continutul, aplicatiilor si serviciilor accesibile prin intermediul acestui Serviciului si nu suntem responsabili pentru Continutul sau actiunile altor site-uri, aplicatii si servicii. Accesarea altor site-uri, aplicatii si servicii se face pe riscul dumneavoastra.
 17. Utilizarea acestui serviciu se face in conformitate cu legislatia nationala si internationala in domeniu. Aveti datoria sa ne anuntat urgent in momentul in care sesizati o bresa in sistemul de securitate al Serviciului.
 18. Sunteti de acord sa respectati toate legile si regulamentele aplicabile privind controlul exportului si importului valabile in Romania sau in alte tari. Nu trebuie sa transferati prin mediul electronic sau prin alte mijloace Continut care face obiectul unor restrictii impuse de legi, reguli si ordonante catre un alt site, aplicatie, locatie, persoane fizice sau persoane juridice, aceaste actiuni fiind strict interzise.
 19. Continutul furnizat de catre noi, incluzand fara limitare poze, imagini, texte, muzica, fisiere audio, fisiere video, podcast, marci inregistrate, nume de marci, marca de servicii si alti identificatori de brand, design-ul si infatisarea Serviciului, dar si publicitatea din cadrul acestuia sunt protejate de legile nationale si internationale din domeniu, dar si de catre legile Dreptului de Autor si reprezinta proprietatea noastra.
 20. Un anume Continut al acestui Serviciu poate fi disponibil pentru descarcare, instalare si/sau pentru streaming pe alte calculatoare, telefoane mobile sau alt dispozitive sau prin RSS (Real Simple Syndication). Acest Continut se poate referi la poze, imagini, texte, muzica, fisiere audio, fisiere video, podcast, tonuri de apel, jocuri, grafice sau programe. Continutul mai sus mentionat face obiectul unor termeni, conditii, limitari si restrictii care se aplica intregului Continut pe care noi il furnizam. Trebuie, pe langa restul obligatiilor care vi se adreseaza, sa utilizati acest Continut doar in limita expresa a autorzatiei de folosirea si va veti angaja ca nu veti depasi aceasta limita.

 

 1. Interdictii de utilizare a Serviciului
 2. Fara consimtamantul prealabil scris in anumite situatii nu aveti voie si nu va este permis si/sau autorizat, direct sau indirect, sa intreprindeti, din orice motiv, urmatoarele actiuni:

– sa accesati si/sau folositi informatiile de inregistrare ale altei persoane sau accesati, vizitati si/sau folositi Serviciului prin utilizarea contului/profilului sau informatiile de inregistrarea ale altei persoanea.

– sa folositi Continutul sau Serviciul in interes comercial, publicitar, promotional, incluzand fara limitare fotografii, imagini, texte, muzica, fisiere audio, fisiere video, podcast, marci inregistrate, nume de marci, marci de servicii si alti identificatori de brand care ne apartin si care au fost oferite prin intermediul acestui Serviciu, cu exceptia celor permise prin legea Drepturile de Autor sau alte legi sau cu exceptia celor exprimate in scris in sectiunea Termeni si Conditii.

– sa imitati sau sa pretindeti ca sunteti o alta persoana prin crearea de diferite profiluri/conturi, prin false declaratii, reprezentari, aflieri, asocieri sau legaturi cu o anumita persoana sau organism juridic atunci cand folositi acest Serviciu.

– sa autorizati sau sa permiteti unei alte persoane sa acceseze si/sau sa foloseasca informatiile dumneavoastra personale sau sa acceseze, sa viziteze sau sa foloseasca Serviciul prin intermediul contului/profilului dumneavoastra sau a Informatiilor personale care va apartin.

– sa faceti false declaratii, reprezentari sau aflieri, asocieri si legaturi intre acest Serviciu, licentiatori, vanzatori, furnizori de servicii si anumite persoane sau organisme juridice, incluzand fara limitare pe dumneavoastra, companii, site-uri, aplicatii si servicii care va apartin dumneavoastra si/sau altor utilizatori.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin alte mijloace prin intermediul acestui Serviciu orice Continut care constituie e-mail-uri periculoase, spam-uri, scheme piramidale, scrisori in lant, phishing, reclame si/sau oferte, incluzand fara limitare popularizarea sau recomandarea anumitor capitaluri/burse sau a unui anumit portofoliu de securitate, tranzactie sau strategie de investitie.

– sa postati, incarcati, transmiteti sau sa trimiteti acelasi continut prin intermediul Serviciului in mod repetat in decursul unei zile, saptamani sau luni.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin alte metode prin intermediul acestui Serviciu o cantitate mare de informatie nesolicitata.

– sa folositi roboti, inselatorii, scripturi sau sa lansati liste de mail-uri sau alta forma de raspuns automat, sa folositi alte procese automate, sa va implicati in Meta-cautari, arhivarea periodica a informatiilor pentru a accesa, vizita si/sau folosi Serviciul, incluzand toate acestea fara limitare.

– sa copiati, culegeti, indexati, colectati, extrageti, intocmiti, obtineti, adunati, captati sau sa stocati orice fel de Continut, incluzand fara limitare fotografii, imagini, texte, muzica, fisiere audio, fisiere video, podcast-uri, date, programe, coduri de sursa sau obiecte, algoritmi, statistici, analize, formule, indexuri, certificat de inregistrare, registre sau alte feluri de informatii disponibile prin intermediul Serviciului, incluzand procese automate sau manuale, in conditiile in care am luat masuri de interzicere sau de prevenire a acestor actiuni.

– sa va implicati in atacuri personale, sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponbil prin intermediul Serviciului orice Continut sau limbaj care poate fi rauvoitor, violent sau care victimizeaza, degradeaza, profaneaza, discrediteaza anumite grupuri bazate pe rasa, sex, religie, nationalitate, dizabilitati, orientare sexuala, varsta sau sa va implicati in actiuni care denota rasism, sexualitate, intoleranta religioasa, fanatism, diferente etnice, homofobie. Postarea, incarcarea, transmiterea, trimiterea prin intermediul acestui Serviciu de Continut sau limbaj care autorizeaza, incurajeaza sau promoveaza activitati care instiga la violenta constituie un act criminal si violeaza legislatia nationala si internationala, incluzand fara limitare calomnia, pornografia infantila, frauda sau invadarea intimitatii.

– sa urmariti alte persoane prin intermediul acestui Serviciu si/sau sa folositi informatiile obtinute prin intermediul acestui Serviciu pentru a contacta un utilizator al Serviciului in lumea reala, fara acordul acestora.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa furnizati prin alte metode pe sau prin intermediul Serviciului un Continut sau un limbaj care condiserat de noi ca avand continut pronografic, obscen sau lasciv.

– sa va implicati in activitati pronografice, sa trimiteti mesaje cu caracter sexual sau sa solicitati unui alt utilizator sa intreprinda aceste actiuni ilegale.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin intermediul Serviciului un Continut sau un limbaj pe care noi il consideram a fi ofensator, imoral, vulgar sau vatamator.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin intermediul Serviciului un Continut pe care nu sunteti in masura sa-l dezvaluiti, cum ar fi: acorduri, contracte, taxe fiduciare, informatii interne, informatii confidentiale sau personale sau secrete comerciale.

– sa oferiti sfaturi profesionale sau sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin intermediul Serviciului un Continut menit sa ofere sfaturi medicale, legale, finaciare, inculzand fara limitare toate domeniile specializate, sau sa recomdandati instrumente financiare si de securitate sau sa sugerati ca un anumit serviciu si/sau o tranzactie este potrivita pentru un anumit utilizator sau pentru dumneavoastra.

– sa dezbateti prin intermediul Serviului mecanismele jocurilor de noroc, concursurilor, licitatiilor, ofertelor de tip flash sau ale promotiilor similare sau sa incercati manipularea si coruperea unor astfel de promotii, sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti prin intermediul acestui Serviciu un Continut care este menit sa permita, autorizeze, incurajeze sau sa promoveze activitati care corup si nu se supun regulior si/sau limitarilor aplicabile in cazul unor promotii.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin alte metode prin intermediul Serviciului un Continut care permite, autorizeaza, incurajeze, promoveza sau ofera instructiuni despre folosirea si fabricarea armelor si materialelor explozibile sau ilustreaza sau descrie implicarea unor persoane in activitatile mentionate.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa faceti disponibil prin alte metode pe sau prin intermediul Serviciului un Continut care incalca sau violeaza legile Drepturilor de Autor, marcile inregistrate, secretele comerciale sau alte drepturi de proprietate care ne apartin noua, altor utilizatori sau persoanelor terte.

– sa copiati, reproduceti, modificati, schimbati, editati, extrageti, revizuiti, adaptati, traduceti, reformati, rearanjati, mutati sau stergeti orice drept de autor, marca inregistrata si simboluri prezentate in cadrul acestui Serviciu sau sa incercati inselarea mecanismelor de prevenire a reproducerii si distribuirii neautorizate a Continutului.

– sa copiati, reproduceti, modificati, schimbati, editati, extrageti, revizuiti, adaptati, traduceti, extindeti, reformati, rearanjati, redimensinati, mutati, stergeti, decodificati, dezasamblati, stocati, arhivati, colectati, publicati, postati, afisati, distribuiti, transmiteti, inchiriati, vindeti, impartiti, sublincentiati, sindicalizati sau sa furnizati si/sau folositi prin orice alta metoda Continutul obtinut prin intermediul acestui Serviciu, in totalitate sau partial, cu exceptiile permise de legile Drepturilor de Autor sau de mentiunile inscrise in prezentul Acord de Termeni si Conditii.

– sa copiati, reproduceti, modificati, schimbati, editati, extrageti, revizuiti, adaptati, traduceti, extindeti, reformati, rearanjati, redimensionati, mutati, stergeti, decodificati, dezasamblati sau sa folositi alte metode pentru a incerca sa derivati orice cod sursa sau orice idee fundamentala sau algoritmi ai Serviciului, in totalitate sau partial, incluzand fara limitare orice Continut, metode de informare, servicii de mesagerie, programare, componente hardware, functionalitati, trasaturi ale retelei noastre, servere sau baze de date sau orice alta metoda de a reduce capacitatile Serviciului, in totalitate sau partial, intr-o forma perceptibila de catre oameni.

– sa accesati prin alta metoda in afara de cele acceptate, sa perturbati, distrugeti, atacati, scoateti din functiune, schimbati, interferati cu acest Serviciu, incluzand fara limitare orice fel de Continut, informatii, programare, componente hardware, functionalitati sau trasaturi ale retelei noastre, servere sau baze de date, sa impiedicati sau sa interferati cu accesul, vizitarea sau utilizarea Serviciului de catre alti utilizatori, in orice fel si prin orice metoda, fie izolat sau prin accesul la proprietatea noastra prin alte metode, incluzand fara limitare folosirea de parole de administratori sau pretinzand ca sunteti un administrator in timp ce folositi acest Serviciu.

– sa postati, incarcati, transmiteti, trimiteti sau sa folositi alte metode de a furniza prin intermediul Serviciului orice program care scoate din functiune anumite dispozitive, cai Trojani, roboti, virusi, viermi, erori, fisiere corupte, programe spyware, programe adware, programe malware, coduri ostile sau dispozitive de aceeasi natura.

 1. AVERTISMENT: ORICE INCERCARE DE A INFAPTUI UNA DINTRE ACTIUNILE INTERZIRE, MENTIONATE MAI SUS, SAU ORICE INCERCARE DE A SUBMINA MODUL DE OPERARE A SERVICIULUI POATE FI COSIDERATA CA FIIND O VIOLARE A CODULUI PENAL SI A CODULUI CIVIL . IN CAZUL COMITERII UNEIA DINTRE ACESTE ACTIUNI, NE REZERVAM DREPTUL, PE LANGA ALTE MASURI, SA CEREM DAUNE (INCLUZAND FARA LIMITARE CHELTUIELI DE JUDECATA) DE LA INDIVIZI SAU ORGANISME JURIDICE IN MANIERA MAXIMA PERMISA DE LEGE, INCLUZAND ACUZATIA DE CRIMA.

 

 1. Politica privind comentariile

Nu sustinem, consimtim, verificam sau acceptam in mod obligatoriu comentariile, opiniile sau declaratiile postate, incarcate, transmise, trimise sau facute publice prin orice alta metoda prin intermediul acestui Serviciu, incluzand fara limitare sectiuni sociale, discutii publice, galerii foto si video, forumuri, chat-uri, blog-uri, articole, mica publicitate, concursuri/jocuri de tip loto sau alte sectiuni alte Serviciului. Continutul postat, incarcat, transmis, trimis sau facut public prin orice alte metode in cadrul Serviciului, incluzand sfaturi si opinii, reprezinta punctul de vedere si responsabilitatea celor care posteaza acel Continut si nu reprezinta in mod obligatoriu punctul nostru de vedere. Sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili si raspunzatori cu privire la orice fel de Continut postat, incarcat, transmis, trimis sau facut public de catre dumneavoastra prin orice metoda in cadrul Serviciului, incluzand Continut care incalta Termenii si Conditiile.

 

 1. Politica privind Continutul postat de utilizatori.

 

 

 1. Pentru mai multe informatii despre datele utilizatorilor si/sau ale dispozitivelor, colectate in momentul accesarii, vizitarii si/sau folosirii acestui Serviciu, va rugam sa vizitati sectiunea Politica de Confidentialitate.
 2. Cu exceptia celor prevazute expres in Acordul de Termeni si Conditii, dumneavoastra sau autorul unui anumit Continut postat, incarcat, transmis, trimis sau facut public prin alte metode isi rezerva toate drepturile asupra unui astfel de Continut. Cu toate acestea, prin postarea, incarcarea, transmiterea, trimiterea sau publicarea prin alte metode a unui Continut, inregistrarea in cadrul Serviciului, implicarea in concursuri si/sau jocuri de noroc sau implicarea in orice forma de comunicare cu noi (prin intermediul Serviciului sau prin alte metode) ne garantati in mod irevocabil dreptul universal, nerestrictiv, exclusiv, nelimitat de a copia, reproduce, modifica, edita, extrage, schimba, revizui, adapta, traduce, imbunatati, reforma, rearanja, redimensiona, muta, sterge, elimina, stoca, arhiva, publica, posta, expune, distribui, transmite, inchiria, vinde, sublicentia, sindicaliza, de a crea lucrari derivate sau de a furnizat altora prin orice alta metoda Continutul si informatiile, in orice situatie (existenta sau specificata mai jos) si pentru orice scop, incluzand scopuri publicitare, dar si dreptul universal, nelimitat si nerestrictiv de a-i autoriza si pe altii sa faca aceste lucruri.
 3. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca acel Continut pe care il faceti cunoscut in sectiunile publice ale Serviciului va fi disponibil tuturor utilizatorilor, de aceea trebuie sa fiti constienti de pericolul dezvaluirii informatiilor cu caracter personal. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU INFORMATIILE SENSIBILE SAU CU CARACTER PERSONAL PE CARE UTILIZATORII LE POSTEAZA, INCARCA, TRANSMIT, TRIMIT SAU PUBLICA PRIN ALTE METODE IN CADRUL SERVICIULUI NOSTRU.

 

 1. Editarea sau stergerea Continutului postat de utilizatori

Ne rezervam dreptul, insa nu ne luam nicio obligatie, cu sau fara notificare, sa revizuim, editam, mutam, stergem, adaugam sau sa schimbam prin alte metode orice trasatura si/sau functionalitate a Continutului disponibil sau descarcabil prin intermediul Serviciului nostru, incluzand fara limitare orice fel de Continut din profilul/contul dumneavoastra si/sau oricare dintre mesajele, postarile si informatiile dumneavoastra. Aici sunt incluse si update-urile si upgrade-urile Continutului, facute automat sau pe alta cale. Sunteti de acord, acceptati si nu luati nicio masura care sa interfereze cu aceste update-uri si upgrade-uri automate. Orice fel de modificare facuta in cadrul Serviciului poate sa nu fie valabila pentru alte platforme, calculatoare sau dispozitive. In conditiile in care nu reimprospatati Serviciul sau nu descarcati update-urile sau upgrade-urile, este posibil sa nu receptati cele mai recente trasaturi, functionalitati si/sau Continut, fapt pentru care noi nu ne asumam niciun fel de raspunderea. Daca unele schimbari necesita achizitionarea de echipamente, dispozitive si programe noi, sunteti singurul raspunzator pentru aceste cheltuieli suplimentare. Chiar si dupa ce Continutul a fost sters de pe profilul/contul dumneavoastra, mesaje si postari, fie ca actiunea a fost facuta de dumneavoastra sau de noi, copii ale acelui Continut pot fi retinute sau vizionate de noi si/sau persoane terte, inclusiv alti utilizatori.

 

 1. Plangeri legate de Dreptul de Autor
 2. Respectam proprietatea intelectuala a altor persoane si le cerem utilizatorilor nostri sa faca acelasi lucru. Putem, in anumite circumstante si potrivit hotararii proprii, sa incetam, suspendam si sa restrictionam contul/profilul sau capacitatea de a accesa, vizita si/sau folosi Serviciul in cazul utilizatorilor care incalca Drepturile de Autor si, de asemenea, putem recurge la stergerea contului/profilului in cazul incalcarilor repetate.
 3. In conditiile in care sesizati copierea sau utilizarea Continutului postat de dumneavoastra intr-o maniera care incalca Drepturile de Autor sau daca Serviciul contine legaturi sau referinte catre un alt site, aplicatie, destinatie sau serviciu care cuprinde Continut sau activitati care incalca Drepturile de Autor ne puteti sesiza trimitandu-ne un document pe fax, posta sau e-mail care sa cuprinda urmatoarele:
 4. Semnatura fizica sau electronica a persoanei delegate sa actioneze in numele posesorului unui drept despre care se presupune ca a fost incalcat;
 5. Identificarea lucrarii care face obiectul dreptului de autor despre care se presupune ca a fost incalcat sau, daca mai multe lucrari fac obiectul unei singure notificari, o lista reprezentativa a tuturor lucrarilor.

iii. Identificarea lucrarii care face obiectul dreptului de autor despre care se presupune ca a fost incalcat si care urmeaza sa fie stersa sau accesul la care va fi blocat si suficienta informatie care sa ne permita localizarea acelei lucrari.

 1. Suficienta informatie care sa ne faciliteze contactul cu persoana reclamanta, cum ar fi adresa, numar de telefon si, daca este posibil, o adresa de postra electronica, toate valabile.
 2. O declaratie prin care persoana reclamanta afirma cu buna-credinta ca folosirea lucrarii cu drept de autor, in maniera incriminata, nu este autorizata de posesorul dreptului de autor, agent sau legea aflata in vigoare;
 3. O declaratie prin care se sustine ca informatiile din notificare sunt precise si ca persoana reclamanta este autorizata sa actioneze in numele posesorului dreptului de autor despre care se crede ca a fost incalcat.
 4. IMPORTANT: PREZENTAREA GRESITA, FACUTA PRIN INTERMEDIUL UNEI NOTIFICARI, PRIN CARE SE PRETINDE CA UN ANUMIT CONTINUT SAU O ACTIUNE INCALCA LEGEA DREPTULUI DE AUTOR VA POATE FACE RASPUNZATOR PENTRU DAUNELE PRODUSE (INCLUSIV COSTURI DE JUDECATA). INSTANTELE DE JUDECATA AU DECIS CA TREBUIE LUATE IN CONSIDERARE LIMITARILE SI EXCEPTIILE LEGII DREPTULUI DE AUTOR INAINTE DE A TRIMITE O NOTIFICARE. IN ACEST SENS, DACA NU SUNTETI SIGUR CA UN ANUMIT CONTINUT CARE APARTINE SERVICIULUI VA INCALCA DREPTUL DE AUTOR, VA SUGERAM SA CONSULTATI UN AVOCAT. DE ASEMENEA, VA RUGAM SA VERIFICATI DACA IN NOTIFICARE FACETI REFERIRE LA UN CONTINUT DIN CADRUL SERVICIULUI NOSTRU.

 

 1. Marfuri, produse si/sau servicii disponibile in cadrul Serviciului.
 2. PUTEM PRIMI UN COMISION, TAXA SI/SAU ALTE COMPENSATII IN URMA UNOR COMENZI FACUTE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI.
 3. Acest Serviciu nu prezinta oferte ferme de vanzare, inchiriere, licitare sau distribuire a unor marfuri, produse si/sau servicii, incluzand fara limitare Continutul. Ne rezervam dreptul ca dupa primirea unei comenzi din partea dumneavoastra sa acceptam sau sa declinam o astfel de comanda, sa refuzam livrarea comenzii la o anumita adresa chiar si dupa ce comanda a fost primita sau dupa ce ati fost taxat. Toate preturile afisate in cadrul Serviciului sunt exprimate in LEI si sunt valide si efective doar in Romania. In cazul in care marfurile, produsele si/sau serviciile sunt listate cu preturi gresite, incluzand fara limitare Continutul Serviciului, avem dreptul sa refuzam sau sa anulam comenzile plasate cu preturi incorecte, indiferent daca acestea au fost confirmate sau dumneavoastra ati fost taxat. Daca o comanda a fost anulata de catre noi, dupa ce dumneavoastra ati fost taxat, ne angajam sa va inapoiem banii. Ne rezervam dreptul ca in orice moment sa limitam stocurile de marfuri, produse si/sau servicii, incluzand fara limitare orice fel de Continut, pe care dumneavoastra, familia dumneavoastra sau alti utilizatori le cautati.
 4. Imaginile care prezinta marfurilor, produselor si/sau serviciilor disponibile prin intermediul Serviciului, incluzand fara limitare tot Continutul, pot sa nu capteze infatisearea, culoare, aspectul, trasaturile sau functionalitatea exacta a marfurilor, produselor si/sau serviciilor respective.
 5. NU FACEM GARANTII CU PRIVIRE LA MARFURILE, PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE, INCLUZAND FARA LIMITARE ORICE CONTINUT, DESCRIS, MENTIONAT, LICITAT, DISTRIBUIT, OFERIT, INCHIRIAT SI/SAU VANDUT PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI. TOATE TRANZACTIILE SE VOR DESFASURA INTRE UTILIZATOR SI PERSOANE TERTE IN CALITATE DE VANZATORI, DISTRIBUITORI SAU PRODUCATORI, FARA IMPLICAREA NOASTRA. ESTE POSIBIL CA ACESTE PERSOANE TERTE SA VA IMPUNA TERMENI, CONDITII, CONTRACTE, ACORDURI SI/SAU REGULUI SUPLIMENTARE.
 6. DACA LICITATI, COMANDATI SAU OBTINETI MARFURI, PRODUSE SI/SAU SERVICII PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NOSTRU, INCLUZAND FARA LIMITARE TOT CONTINUTUL, TREBUIE SA STITI CA NICI NOI SI NICI COLABORATORII NOSTRI NU NE ASUMAM RESPONSABILITATEA SI CONTROLUL ASUPRA CALITATII, CANTITATII, MARIMII, CARACTERULUI, SPECIFICATIILOR, TRASATURILOR, FUNCTIONALITATII, SIGURANTEI SI LEGALITATII MARFURILOR, PRODUSELOR SI/SAU SERVICIILOR, EXACTITATA LISTELOR SAU ABILITATEA VANZATORILOR DE A VINDE SAU LIVRA MARFURILE, PRODUSELE SI\SAU SERVICILOR.
 7. SUNTETI DE ACORD CA NOI SI COLABORATORII NOSTRI NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU VOM FI RASPUNZATORI DE MARFURILE, PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE MENTIONATE, DESCRISE, LICITATE, DISTRIBUITE, OFERITE, VANDUTE SAU INCHIRIATE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI, INCLUZAND FARA LIMITARE OBIECTE ILEGALE SAU OFENSATOARE, CHIAR DACA ACESTA INCALCA TERMENII SI CONDITIILE.
 8. Identificare:

Sunteti de acord sa ne aparati pe noi, licentiatorii, vanzatorii, furnizorii nostri de servicii si fiecare dintre directorii, membrii, angajatii, sub-contractorii, agentii, reprezentantii acestora (denumiti colaboratori) impotriva tuturor plangerilor, acuzatiilor, actiunilor de judecata, pierderilor si/sau cheltuielor de judecata (incluzand fara limitare taxele avocatilor) de orice natura, cunoscute si necunoscute, suspectate sau nu, facute publice sau nu (denumite colectiv “Plangeri”) care pot rezulta sau au legatura cu accesul dumneavoastra, vizitarea si/sau folosirea Serviciului, Continutului sau folosirea neautorizate a Continutului din cadrul Serviciului, incalcare sau o presupusa incalcare a Termeninlor si Conditiilor sau pe orice alta cale.

 1. Negarea raspunderii
 2. ANUMITE TRASATURI, FUNCTIONALITATI SI/SAU CONTINUT FURNIZAT PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI POT FI GAZDUITE SI/SAU ADMINISTRATE DE TERTI, PRECUM FRUNIZORII DE SERVICII CARE FURNIZEAZA SECTIUNI PENTRU DISCUTII PUBLICE, GALERII FOTO SI VIDEO, FORUMURI, CHAT-URI, BLOG-URI, MAGAZINE SI MICA PUBLICITATE. ACESTI FURNIZORI DE SERVICII VA POT CERE SA FITI DE ACORD CU TERMENI, CONDITII, ACORDURI, CONTRACTE SI/SAU REGULI SUPLIMENTARE. SUPUNEREA UNOR ASTFEL DE TERMENI, CONDITII, ACORDURI, CONTRACTE SI/SAU REGULI SUPLIMETARE REPREZINTA ALEGEREA DUMNEAVOASTRA SI NU VA ANULA OBLIGATIA DE A VA SUPUNE TERMENILOR SI CONDITIILOR SERVICIULUI. NOI SI COLABORATORII NOSTRI NEGAM ORICE RASPUNDERE PENTRU ACTIUNILE SAU OMISIUNILE TERTILOR.
 3. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CA FOLOSITI SERVICIUL PE CONT PROPRIU. SEVICIUL ESTE FURNIZAT “CA ATARE”, “CU TOATE DEFECTELE” SI PE BAZA DISPONIBILITATII. NOI SAU COLABORATORII NOSTRI NEGAM, IN MOD EXPRES TOATE REPREZENTARILE SI GARANTIILE, EXPRIMATE SAU SUGERATE, INCLUZAND FARA LIMITARE ORICE GRANATII DE EXACTITATE, BONITATE, TITLU, NEINCALCARE, CONFORMITATE SAU ORICE ALTA GARANTIE, FIE IN FORMA ORALA, SCRISA SAU ELECTRONICA, INCLUZAND FARA LIMITARE EXACTITATEA SAU DEPLINATATEA ORICARUI CONTINUT FURNIZAT DE NOI SAU DE CATRE SERVICIU.

NU GARANTAM CA ACCESUL LA SERVICIU, INFORMATII SI/SAU MESAJE NU VA FI INTRERUPT, LIPSIT DE ERORI SAU CA NU VOR EXISTA GRESELI, INTARZIERI, INEXACTITATI, OMISIUNI SAU PIERDEREA CONTINUTULUI TRANSMIS SAU CA NICIUN VIRUS, VIERME SAU ALTE PROGRAME MALWARE NU VOR FI TRANSMISE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI. NU VOM FI RASPUNZATORI IN CAZUL PRODUCERII UNEIA DINTRE SITUATIILE DESCRISE MAI SUS.

 1. NOI SI COLABORATORII NOSTRI NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU MESAJELE INCOMPLETE, INCORECTE, PIERDUTE, INTARZIATE, GRESIT EXPEDIATE, ILIZIBILE, NEEXPEDIATE SAU PARTIAL TRANSMISE DIN ORICE MOTIVE, INCLUZAND FARA LIMITARE DEFECTAREA COMPONENTELOR HARDWARE, PROGRAMELOR, RETELEI, SISTEMELOR DE COMUNICARE, PROGRAMELOR DE NAVIGARE SAU ALTE PROBLEME TEHNICE, ORICE FORMA ACTIVA SAU PASIVA DE FILTRARE INTRODUSA IN CALCULATORUL, TELEFONUL MOBIL SAU ALTE DISPOZITIVE APARTINAND UTILIZATORULUI.
 2. NU VOM FI RASPUNZATORI IN FATA DUMNEAVOASTRA SAU A TERTILOR PENTRU ORICE AVARIE DIRECTA, INDIRECTA, SPECIALA SAU PUNITIVA REZULTATA PROBABIL DIN UTILIZAREA SERVICIULUI, VANZAREA, CUMPARAREA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA ABUZIVA A UNUI PRODUS SI/SAU SERVICIU, INCLUZAND FARA LIMITARE ORICE FEL DE CONTINUT. DE ASEMENEA, NU VOM FI RASPUNZATORI PENTRU CAPACITATEA SAU INCAPACITATEA DUMNEAVOASTRA DE A ACCESA, VIZITA SI/SAU FOLOSI SERVICIUL, INCLUZAND AVARII ALE CALCULATORULUI DUMNEAVOASTRA, ALE TELEFONULUI MOBIL SI/SAU ALE ALTOR DISPOZITIVE SAU PROGRAME CARE SCOT DIN FUNCTIUNE UNELE DISPOZITIVE, VIRUSI SI VIERMI, OBTINUTE PROBABIL PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI SAU AL PRODUSELOR DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI, INDIFERENT DE NATURA PLANGERII SAU DE URMARILE ACTIUNII, CHIAR SI IN CAZUL IN CARE ATI FOST AVERIZATI IN LEGATURA CU POSIBILE AVARII.

 

IN NICIUN CAZ OBLIGATIA NOASTRA CATRE DUMNEAVOASTRA NU VA DEPASI SUMA TOTALA PLATITA INTR-O PERIOADA DE 1 LUNA DE LA FORMULAREA PLANGERII. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA CLAUZELOR TACITE SAU LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU AVARIILE ACCIDENTALE SAU COLATERALE. ACEST ACORD DE TERMENI SI CONDITII NU INTRA SUB INCIDENTA LEGILOR UNUI ASTFEL DE STAT, DAR IN MASURA IN CARE O PLANGERE ESTE FORMULATA IN ACEST CAZ, RESPONSABILITATILE SI GARANTIILE NOASTRE SUNT LIMITATE DE LEGILE AFLATE IN VIGOARE.

 

 1. Incetarea Serviciului
 2. Ne rezervam dreptul, pe langa alte masuri, sa incetam, suspedam sau restrictionam Serviciul, contul/profilul de utilizator si capacitatea unui utilizator de a accesa, vizita si/sau folosi Serviciul din anumite motive, cu sau fara notificare. In cazul incetarii sau suspendarii contului/profilului de utilizator sau al limitarii abilitatii de accesare, vizitare si/sau utilizare a Serviciului, ne rezervam dreptul, pe langa alte masuri, de a redistribui si/sau de a permite unui alt utlizator sa foloseasca parola sau ID-ul dumneavoastra.
 3. Chiar daca Serviciul sau abilitatea dumneavoastra de a accesa, vizita si/sau utiliza Serviciul a incetat sau a fost suspendata de catre noi sau dumneavoastra, nu avem nicio obligatie sa stergem Continutul si astfel copiile informatiilor care privesc contul/profilul dumneavoastra si Continutul postat, incarcat, transmis sau trimis de catre dumneavoastra prin intermediul Serviciului va fi probabil retinut si/sau va ramane vizibil pentru noi, persoane terte si posibil alti utilizatori. Cu toate acestea, nu avem obligatia sa retinem, stocam sau sa va furnizam nicio informatie privitoare la contul/profilul dumneavoastra si/sau Continutul postat, incarcat, transmis sau trimis de dumneavoastra prin intermediul Serviciului.

 

 1. Schimbul de informatii

A.Schimbul de informatii intre noi si dumneavoastra se face, in general, prin mijloace electronice, fie ca accesati, vizitati si/sau utilizati Serviciul, ne trimiteti mesaje, fie ca noi postam notificari prin intermediul Serviciului sau comunicam cu dumneavoastra prin serviciul de mesagerie. Pentru scopuri contractuale, dumneavoastra (a) consimtiti sa primiti informatii din partea noastra in forma electronica; (b) sunteti de acord ca toate notificarile, documentele de instiintare si alte informatii pe care vi-le furnizam pe cale electronica satisfac toate cererile legale, la fel ca notificarile scrise. Consimtiti sa primiti informatii si sa desfasurati diferite activitati pe cale electronica, iar consimtamantul dumneavoastra se aplica in cazul tuturor interactiunilor si tranzactiilor pe care le intreprindeti cu noi.

 1. Intelegeti si sunteti de acord ca prin aderarea la Serviciul nostru veti primi anumite informatii din partea noastra, cum ar fi mesaje privind tranzactiile, mesajele despre cont/profil si alte tipuri de informatii. Intelegeti si sunteti de acord ca aceste informatii sunt considerate parte a contului/profilului dumneavoastra si nu puteti sa le refuzati fara a inceta sa mai fiti utilizator al Serviciului.

 

 1. Conflicte si Jurisdictie
 2. Acest Serviciu isi are bazele in Romania. Nu este creat, adaptat sau destinat pentru utilizarea in alte tari. Aceia care aleg sa acceseze, viziteze si/sau utilizeze Serviciul o fac din propria initiativa si trebuie sa se supuna legilor locale in vigoare. Nu facem nicio garantie ca Serviciul, marfurile si/sau produsele si/sau Continutul disponibile prin intermediul Serviciului sunt disponibile, potrivite sau legale din punct de vedere geografic.
 3. In cazul unui conflict intre noi si dumneavoastra, singura solutie este ca dumneavoastra sa incetati sa mai folositi contul/profilul si/sau Serviciul, incluzand fara limitare anularea tuturor serviciilor gratuite. Asta include orice conflict rezultat din: (i) reguli, restrictii, limitari, termeni si conditii care se aplica in cazul Serviciului, prevazute in Acordul de Termeni si Conditii sau in Politica de Confidentialitate, postate pe site sau comunicate dumneavoastra, incluzand aplicarea unei dintre aceste reguli; (ii) politicile si/sau practicile noastre, incluzand aplicarea unor astfel de politici si/sau practici; (iii) Continutul publicat prin intermediul Serviciului sau stergerea, adaugarea sau schimbarea acestuia; (iv) capacitatea sau incapacitatea dumneavoastra de a accesa, vizita si/sau folosi Serviciul, total sau partial, sau trasaturi, functionalitati si/sau Continut disponibil prin intermediul Serviciului; (v) suma, tipul si/sau bazele care determina orice fel de Taxe.
 4. Sunteti de acord ca in cazul unui conflict intre noi si dumneavoastra, veti fi primul care ne veti contacta si veti face un efort de buna-credinta pentru a rezolva conflictul inainte de a recurge la masuri formale, incluzand fara limitare orice actiune judecatoreasca. In cazul unei actiuni in instanta, toate conflictele vor fi rezolvate individual. In plus, sunteti de acord ca orice actiune legala trebuie sa inceapa in maxim 1 an de la declansarea conflictului; altfel, renuntati la dreptul de a mai declansa o actiune legala.
 5. Sunteti de acord ca, indiferent de locul din care accesati, vizitati si/sau utilizati Serviciul, toate chestiunile legate de validitatea, interpretarea si aplicarea Acordului vor fi guvernate si constituite in acord cu legile Romaniei, fara legatura cu principiile de conflict al legilor. Orice conflict continuat cu o actiune legala va fi rezolvat in mod exclusiv de instantele din Romania, iar dumneavoastra sunteti de acord cu jurisdictia unei astfel de instante si veti renunta la actiunile de recuzare a instantei de judecata. Daca exista un conflict intre legile romanesti si alte legi, conflictul va fi rezolvat in favoarea legilor romanesti. In limitele permise de legea in vigoare, hotarare judecatoreasca sau compensatia se va limita la daunele economice (excluzand taxele pentru avocati) si nu vor include daune suplimentare, punitive si/sau colaterala.
 6. In cazul in care una dintre instantele aflate in zona de jurisdictie gaseste o clauza a Acordului care este invalida sau neaplicabila, acea clauza va fi aplicata la limita maxim permisa de lege pentru a acoperi scopul partilor, iar scrisoarele de rapel a Acordului va continua sa fie valida si aplicabila in deplinatatea sa.

 

 1. Generalitati
 2. Ne rezervam dreptul de a posta periodic reguli aditionale care se vor aplica pentru anumite sectiuni din cadrul Serviciului sau pentru tot Serviciul. Astfel de reguli aditionale vor fi postate in sectiuni relevante ale Serviciului si in felul acesta vor fi incorporate in Acordul de Termeni si Conditii. Prin accesarea, vizitarea si/sau utilizarea Serviciul va supuneti acestor reguli aditionale.
 3. Regulile, restrictiile, limitarile, termenii si conditiile care se aplica acestui Serviciu, listate in Acordul de Termeni si Conditii si in Politica de Confidentialitate, postate in diferite sectiuni al Serviciului sau comunicate dumneavoastra prin diferite metode, constituie Acordul si intelegerea deplina a partilor si inlocuieste/elimina alte acorduri anterioare intre parti, fie verbale sau scrise, cu privire la subiectele importante ale acestora. Numai daca nu este declaram in scris, toate aspectele, functionalitatile si/sau Continutul care largeste Serviciul, incluzand lansarea de update-uri, upgrade-uri, produse si/sau servicii noi, vor face subiectul Acordului.
 4. Orice intarziere sau esuare a noastra in exercitarea sau aplicarea unui drept sau a unei clauze a Acordului nu duce la pierderea acelui drept sau a acelei caluze. Nicio declaratie de renuntare din partea noastra nu este valabila daca nu este scrisa si semnata de noi; nici o astfel de declaratie de renuntare nu constituie o renuntare la invocarea incalcarii unei obligatii contractuale. Putem sub-licentia, transfera, vinde sau atribui Acordul si/sau oricare dintre obligatiile noastre, in orice moment, unei alte persoane sau organism juridic, cu sau fara notificare. Nu puteti sub-licentia, transfera, vinde sau atribui Acordul, in orice moment, unei alte persoane sau organism juridic, iar orice incercare de a face acest lucru va fi declarata nula.

 

 1. ACHIZITIONAREA PRODUSELOR DISPONIBILE PRIN SERVICIU
 2. PLASAREA COMENZII
 3. Comenzile online. Comenzile se pot efectua online.

Comenzile pe www.expertchim.ro se plaseaza on-line, iar produsele comandate se livreaza spre client.

Clientii pot comanda produsele fara a avea un Cont in website, dar pentru o evidenta a comenzilor plasate este recomandata crearea unui cont de client.

–              Pentru a adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi produsul care va intereseaza, apasati ADAUGA IN COS;

–              La acest moment puteti continua cumparaturile sau va puteti indrepta catre finalizarea comenzii, apasand VEZI COS;

–              Daca in cos aveti produsele care va intereseaza si doriti sa finalizati comanda, apasati FINALIZARE COMANDA;

–              Daca aveti cont, va puteti autentifica in cont fara a mai complete datele necesare livrarii si facturarii. In caz contrar, continuati spre finalizarea comenzii prin completarea datelor de facturare;

–              Daca adresa de facturare nu corespunde cu adresa de livrare, completati Adresa de Livrare;

–              Transmiteti comanda apasand PLASEAZA COMANDA;

Comenzile on-line pot fi efectuate permanent, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate.

– Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

– Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala.

– Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

– Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat de acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Atentie! Comanda este considerata valida din momentul in care ati primit un e-mail de CONFIRMARE pe adresa de e-mail inscrisa in formularul de comanda.

 1. CONFIRMAREA COMENZII.

In urma plasarii comenzii online, se va trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicata de dumneavoastra. Termenul de livrare a produselor se calculeaza incepand cu momentul accesarii linkului de confirmare de catre dumneavoastra.

Noi putem anula Comanda efectuata de catre dumneavoastra, in urma unei notificari prealabile trimisa acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

– inregistrati deja debite scadente in contabilitatea noastra.

– datele pe care le-ati furnizat prin intermediul Serviciului sunt incomplete si/sau incorecte.

– exista suspiciuni rezonabile ca se incearca fraudarea Serviciului si/sau savarsirea unei posibile infractiuni de natura sa prejudicieze activitatea Serviciului.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor la adresa specificata in comanda se face in termen de 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii. In conditii speciale, care nu tin de noi, ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, fara imputarea unei culpe in acest sens.

Comanda va fi livrata prin intermediul unor firme de curierat (Fan Courier, Dragon Star, Pllex) pe teritoriul Romaniei, dar si prin intermediul masinilor proprii, conform rutelor stabilite, pentru următoarele orașe: Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Tulcea, Braila, Galati, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov.

Costul transportului prin intermediul firmelor de curierat se stabilește în funcție de greutatea coletului. In cazul livrării cu masinile proprii in cazul oraselor mai sus mentionate, transportul este gratuit.

In cazul in care plata se face prin transfer bancar, livrarea se va face in maximum 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. In situatia in care vreunul dintre produsele dorite nu se regaseste in stoc, veti fi informat de indata despre acest lucru.

 1. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI
 2. Va obligati sa folositi Serviciul in conformitate cu termenii si conditiile stipulate.
 3. Prin efectuarea comenzii online, va dati consimtamantul expres ca ati aderat la termenii si conditiile stipulate
 4. Prin inregistrarea si completarea campurilor disponibile pe www.expertchim.ro, declarati pe propria raspundere ca toate informatiile furnizate ii apartin si sunt corecte, complete si valide. Orice schimbare a datelor de identificare survenita ulterior nu va fi opozabila noua.
 5. Va obligati sa platiti pretul conform comenzii efectuate in cadrul Serviciului.
 6. MODALITATI DE PLATA
 7. Bunurile / Produsele comercializate prin intermediul Serviciului au pretul stabilit in dreptul fiecaruia. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate fara o notificare prealabila.

Orice modificare de pret nu porduce efecte asupra comenzilor deja inregistrate.

Efectuarea platii contravalorii produselor comandate va fi efectuata in numerare prin Ramburs sau prin ordin de plata in baza facturii proforme transmise pe adresa de e-mail indicata. Dovada platii va fi trimisa de indata prin e-mail in vederea eficientizarii perioadei de livrare.

Datele necesare pentru efectuarea platii se regasesc pe site-ul nostru si pe factura proforma.