Expert Chim Consum

S.C. EXPERT CHIM CONSUM S.R.L. este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2010 ca parte a grupului de firme EXPERT, grup creat pentru a acoperi in cele mai bune conditii cererile unui business.

Compania noastra furnizeaza o gama foarte variata de produse igienico-sanitare si de curatenie profesionale si industriale, produse de unica folosinta pentru fast-food si restaurante, echipamente si accesorii de uz hotelier si nu numai. Experienta acumulata intr-un domeniu in care calitatea, curatenia si eficienta se cer a fi livrate la un nivel inalt, Expert Chim Consum reprezinta pe piata de profil doar branduri si produse consacrate si certificate.

Initial, compania si-a inceput activitatea cu un portofoliu mic de clienti, dar seriozitatea in respectarea angajamentele contractuale a generat capital de incredere care a servit ca recomandare pentru noi colaboratori.

Pentru a ne mentine intotdeauna in optiunile clientilor nostri, echipa noastra tanara si entuziasta este la curent cu toate produsele si noutatile atat de pe piata interna, cat si cea internationala. Selectam furnizorii de marfa solicitand intotdeauna respectarea celor mai inalte standarde de calitate a produselor.

Astfel, prin Sistemul de Management al Calitatii, un proces constant verificat, Expert Chim Consum urmareste obtinerea unui grad maxim de satisfactie al clientilor.

Compania noastra este certificata ISO9001:2008 si ISO22000:2005