Trucuri pentru curăţenia de Crăciun. Cum faci casa sa straluceasca in cateva ore

Sărbătoarea naşterii Domnului, nu trebuie să treacă fără să faci în casă o curăţenie generală. Iată câteva lucruri care te pot ajuta să ai o casă curată în doar patru ore.

Cum se curăță aragazul și grila pentru a scoate ușor grăsimea și murdăria

Probabil nici unei gospodine nu-i place să curățe aragazul, deoarece este un proces îndelungat și anevoios. Din acest motiv, astăzi vă vom dezvălui câteva trucuri

Folia din plastic contra cea din aluminiu. Cum se folosesc

Folia alimentară, fie ea din plastic sau din aluminiu, este excelentă pentru păstrarea alimentelor. Dar care dintre ele este mai bună? Depinde de tipul de preparate pe care le ai.

Top 10 produse de curatenie pentru bucatarie

Detergent pentru vase – Detergent pentru cuptor şi aragaz – Spray împotriva depunerilor de calcar – Detergent pentru curăţarea gresiei şi a faianţei

Top 10 produse de curatenie pentru baie

Spray împotriva mucegaiului – Savo este un detergent foarte bun care poate fi folosit împotriva mucegaiului.

Top 10 produse de curatenie pentru camere

Spray împotriva prafului – Detergent pentru curăţarea covorului -Detergent pentru curăţarea parchetului – Spray odorizant

5 lucruri interesante despre detergenţi

Fiecare dintre noi folosim în gospodărie detergenţi, fie la spălatul rufelor, la spălatul vaselor, la curăţarea covoarelor sau a podelelor.

Masuri de protectie a raspandirii COVID - 19

Ministerului Sănătății recomanda pentru gestionarea riscului igienico-sanitar un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire a urgenței cu COVID-19.

Cum cureti tapiteria auto usor

Majoritatea soferilor petrec o perioada de timp semnificativa in masinile lor. Daca si tu faci parte dintre persoanele care “locuiesc” in masina lor atunci acest articol este pentru tine.

Diferenta intre pungi de hartie, pungi biodegradabile sau material textil

Pungile sunt produse indispensabile pentru noi, ne ajuta la transportul cumparaturilor de la casele de marcat pana acasa.