Comenzile pe www.expertchim.ro se plaseaza on-line, iar produsele comandate se livreaza spre client.

Clientii pot comanda produsele fara a avea un Cont in website, dar pentru o evidenta a comenzilor plasate este recomandata crearea unui cont de client.

  • Pentru a adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi produsul care va intereseaza, apasati ADAUGA IN COS;
  • La acest moment puteti continua cumparaturile sau va puteti indrepta catre finalizarea comenzii, apasand VEZI COS;
  • Daca in cos aveti produsele care va intereseaza si doriti sa finalizati comanda, apasati COMANDA PRODUSE;
  • Daca aveti cont, va puteti autentifica in cont fara a mai complete datele necesare livrarii si facturarii. In caz contrar, continuati spre finalizarea comenzii prin completarea datelor de facturare;
  • Daca adresa de facturare nu corespunde cu adresa de livrare, completati Adresa de Livrare;
  • Transmiteti comanda apasand PLASEAZA COMANDA;

Comenzile on-line pot fi efectuate permanent, programul de plasare a acestora fiind NON – STOP. Inregistrarea fiecarei persoane se va face utilizand date concrete, corecte si valide, completand toate campurile solicitate.

– Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

– Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala.

– Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

– Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat de acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Atentie! Comanda este considerata valida din momentul in care ati primit un e-mail de CONFIRMARE pe adresa de e-mail inscrisa in formularul de comanda.