Livrarea produselor la adresa specificata in comanda se face in termen de 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii. In conditii speciale, care nu tin de noi, ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, fara imputarea unei culpe in acest sens.

Comanda va fi livrata prin intermediul unor firme de curierat (Fan Courier, Dragon Star, Pllex) pe teritoriul Romaniei, dar si prin intermediul masinilor proprii, conform rutelor stabilite, pentru următoarele orașe: Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Tulcea, Braila, Galati, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov.

Costul transportului prin intermediul firmelor de curierat se stabilește în funcție de greutatea coletului. In cazul livrării cu masinile proprii in cazul oraselor mai sus mentionate, transportul este gratuit, in functie de disponibilitatea masinilor proprii.

In cazul in care plata se face prin transfer bancar, livrarea se va face in maximum 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. In situatia in care vreunul dintre produsele dorite nu se regaseste in stoc, veti fi informat de indata despre acest lucru.